M3ta Subsol

Liberi de la Procuratura

Posted in stiu si eu ceva by gheorghe on 10/04/2009

Astazi in jurul orelor 11:00 activistii Hyde Park dupa ce au depus marturii la Procuratura Generala au fost lasati liberi sa plece. Nu insa inainte de a interogati in legatura cu evenimentele din 6 si 7 aprilie.

Persoanele care au primit citatie ieri de a se prezenta azi la 09:30 la Procuratura Generala pentru a depune marturii, Oleg Brega, Anatol Hristea Stan, Gheorghe Lupusor si Leon Bâcu s-au prezentat azi la Procuratura Generala a Moldovei, unde au fost interogati in legatura cu evenimentele din 6 si 7 aprilie 2009. Amintim ca pe data de 10 aprilie a fost facut public comunicatul de presa al PG in care se procurorii califica „drept ilegale şi inadmisibile acţiunile organizatorilor şi participanţilor la întrunirea din 6 aprilie 2009”, si califica aceste incidente conform art. 285 Codul Penal al RM – „Dezordini de masă”, care prevede pedepse cu inchisoare intre 3 -15 ani.

De asemenea procurorii asteapta ca in cursul zilei de azi, Ghenadie Brega, sa depuna si el marturii in legatura cu evenimentele din 6 aprilie.

Nu se stie nimic in legatura cu lucrurile si echipamentul Hyde Park sechestrate aseara de catre persoane in civil. Astazi inregistrindu-se tentativa de conecatarea la serviciul internet – mobil de pe modemul care apartinea Asociatiei.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: