M3ta Subsol

Incepe BlogoMania!!

Posted in blogomania by gheorghe on 08/11/2007

aici (http://blog.blogosfera.md/?p=33#comment-218) sunt anuntate niste detalii legate de desfasurarea festivalului blogerrilor moldoveni.

Lucrurile incep incet – incet sa se miste din loc, multumita unui grup de initiativa activ. Ii salut pe acestia pentru initiativa lor. Ei fac ceva foarte hardcore!!!

Azi toata ziua imi repetam pentru mine acest cuvint. Il gasesc ca un cuvint cheie gind doresti sa dai o apreciere mai corecta a unui fenomen, jest, act, obiect.

Din engleza hardcore sa traduce ca „nucleul tare”, toti au auzit de muzica hardcore, cu timpul acest cuvint a inceput sa fie folosit si in alte domenii si asupra altor lucruri, nu numai in muzica.

Hardcore este ceva foarte personal, fiecare iti va da definitia sa, proprie ce inseamna hardcore. Si aceasta este HARDCORE!!

Cind mai inainte oamenii ascultau posturile de radio interzise ca Vocea Americii, Europa Libera, necatind la toate restrictiile si pedepsele care erau impuse de sistem, aceasta era HARDCORE!!

Azi cind lupti pentru drepturile tale in Moldova, fara a astepta un ajutor sau bani de la cineva, cind faci ce crezi ca trebuie sa faci, cind nu-ti pasa ce vor zice altii despre ceea ce faci, sau cind faci ceva ce vrei sa faci, asta este HARDOCORE!!

Cind nu-ti pasa ce zice Voronin si Co, cind esti liber de aberatiile lor marasmice, cind orice deputat, ministru sau oficial pe care il vezi te face sa vrei sa vomiti, cind TVM te face sa azvirli cu ceva in televizor, si cind cinematograful Patria te lasa indiferent, aste este HARDCORE!!!

Reclame

Un răspuns

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] Tot ei organizeaza si Linux Fest, cred ca unicul festival de FLOSS din Moldova, mai este inca si expozitia de le MoldExpo cominfo, care are loc anual, dar la Cominfo se intilnesc numai oficialitati si discuta cu aere de experti despre informatizare, computerizare, si alte -zari. treba lor, eu respect mai mult LinuxFest, stiti si voi e mai HardCore!! […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: